startsida   |   tjänster   |   personal   |   kontakt www.bbck.se   |
Affärsrådgivning
Trading
Supporttjänst


I. Affärsrådgivning

1. Partner/återförsäljare/kundsökning

Rapport i detta fall kan innehålla en enkel adresslista med företag som passar din sökprofil. Rapporten kan också skräddarsys enligt din sökprofil och ger dig ett antal företag, som vi redan har kontaktat och presenterat ditt företag för Dessa företag är då från början är intresserade av att göra affärer med dig och ditt företag. Den skräddarsydda rapporten ger ett brett beslutsunderlag för vidare affärer på din nya marknad. Slutligt pris sätts alltid individuellt utifrån dina önskemål och behov.


2. Analys av kundens Affärsstrategi

 

a. Marknadsundersökning
b. Konkurrentanalys
c. Industrianalys
d. Segmenteringsanalys

Affärsstrategi analys innehåller 4 olika djupare studier. Vi föreslår att du börjar med Marknadsundersökningen, vilket innehåller en bredare marknads analys inom ditt affärsområde. Vårt fokus ligger på den Skandinaviska och Baltiska marknaden. Efter Marknadsundersökningen kan du gå vidare och fördjupa din affärsstrategi i hur du går in på den utländska marknaden med, tex, Konkurrentanalys. Slutligt pris bestäms alltid individuellt utifrån dina önskemål och behov.


3. Sökning efter investerings möjligheter

 

a. Green field sökningar
b. Brown field sökningar
c. Nya företagsetablering

Sökning för investeringsmöjligheter är en tjänst vi erbjuder till potentiella investerare som är intresserade av den Skandinaviska och Baltiska marknaden. Slutligt pris bestäms alltid individuellt utifrån dina önskemål och behov.

För mer information, skicka en förfrågan till e-post klaipeda@bbck.se eller ta kontakt med någon av våra konsulter. Deras kontaktinformation hittar du under länken Personal.

II. Trading

Baltic Business Center har lång erfarenhet av att handla med olika typer av varor och råvaror mellan Baltikum och Skandinavien. Vi har färdiga logistikkedjor som snabbt kan transportera till dig, även om det handlar om mindre mängder.

Är du intresserad av fönster, dörrar samt byggmaterial har vi färdiga leverantörsavtal och kan på kort tid offerera på kort tid. Om du är intresserad av andra produkter ber vi dig kontakta oss.


 
III. Supporttjänst

Du som har affärer på en ny marknad men har behov av juridisk assistans, översättningar eller hjälp med att planera och boka in en affärsresa, kan använda vår företags support tjänst.

Översättningar
V i översätter de flesta europeiska språk.

Juridisk assistans innebär:
Finansiell assistans, bokföring, avtal eller allmän nationell juridisk hjälp.

Affärsresor
Vi planerar och bokar in företagsmöten och boende, vi kan även boka in transporter enligt era önskemål, pris begär in offert.